Happyjuice Helsinki nyt AUKI!

Rento, uljas, uskalias ja ennenkaikkea asiakkaan näkökulmasta suunniteltu vapekauppa Happyjuice Helsinki tarjoaa tuoreimmat sähkösavuke-uutuudet markkinoilta, tuhdin tarjonnnan erilaisia sähkötupakoita, lainmukaiset nikotiininesteet, elintarvikemakuja ja pohjia. Kaikkea sitä ja kermana vielä kakun päällä timanttisen hyvä asiakaspalvelu, tule ja testaa itse!

Happyjuicen visio on ollut alunalkaen tarjota markkinoiden edullisimmat hinnat, laaja valikoima höystettynä asiantuntevilla myyjillä ja Helsingin sähkötupakkakauppa Happyjuice ei tee tässä poikkeusta.

Happyjuice on noteerattu Kivijalka.net sivustolla, joka listaa kaupungin parhaita kivijalkoja kultakin alalta, voit katsoa Happyjuice Helsinki sähkötupakkakaupan sivuston Kivijalka.net sivustolta

Helsingin sähkötupakkakauppa sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 55, 00100, Helsinki.

Palaute, jota saimme jo avajaisista lähtien oli murskaavan hyvää, nyt haastammekin sinut testaamaan meidät!

Lue blogin puolelta, millainen sähkötupakka sinulle sopii: BLOGI

Etkö löytänyt haluamaasi sähkötupakkaa Helsingin liikkeestämme? Ei hätää, jätä toivomus liikkeellä ja toteutetaan mahdollisuuksien rajoissa.

Katso Happyjuicen muut vapekaupat TÄSTÄ

Tällä hetkellä Happyjuice Helsingin edustalla on rakennustelineet yläkerrassa tapahtuneen ullakkopalon takia, älä huoli sähkötupakat ja nikotiininesteet löytyvät telineiden takaa Happyjuice Helsingistä. OLEMME AUKI!