Sähkötupakkakauppa Happyjuice Lahti

Happyjuice Lahti on avattu. Kattava sähkötupakkavalikoima Happyjuice Lahdessa. Sähkötupakkakauppamme Lahdessa sijaitsee osoitteessa Vesijärvenkatu 22, 15140, Lahti. Meille on helppo tulla, heti oven edessä on parkkipaikkoja, vaikka sijaitsemmekin aivan Lahden ydinkeskustassa. Valikoimissa aloituspakkaukset, modit, tankit, rda:t, sähkötupakka-tarvikkeet, nikotiininesteet ja paljon muuta.

Happyjuicen henkilökunta on auttavaista ja asiantuntevaa. Kannattaa tulla kauempaakin! Olit sitten etsimässä ensimmäistä sähkösavuketta, tai olit jo höyrytellyt pidempäänkin, meiltä löydät sinulle sopivat laitteet.

Happyjuice Lahti

Ma-Pe klo. 11.00 – 19.00

La klo. 11.00 – 17.00

Asiakkaidemme mukaan meillä on Lahden kattavin valikoima niin sähkötupakka-laitteita, kuin tarvikkeitakin. Olemme saaneet todella hyvää palautetta ja toivottavasti olemme jatkossakin palautteenne arvoisia. Lupaamme pitää Lahden höyryissä ja alan tuoreimmissa laitteissa.

Mikäli olet ostamassa aivan ensimmäistä sähkösavuketta, luethan meidän BLOGI kirjoituksen aiheesta. Kirjoituksessa on käsitelty erilaiset sähkötupakka-mallit. Auttava henkilökuntamme opastaa sinua myös paikan päällä höyrykaupassamme.