Sähkötupakkakauppa Vaasa – Happyjuice

Nyt sai Vaasakin oman Happyjuicensa! Vaasan Happyjuicella on todella tuhti valikoima markkinoiden uusimpia sähkötupakkatuotteita, nikotiininesteitä, elintarvikemakuja, pohjanesteita ja timanttisen hyvää asiakaspalvelua!

Sähkötupakat ja nikotiininesteet Vaasasta Happyjuicelta osoitteesta: Pitkäkatu 60, 65100, Vaasa (Shellin vieressä).

Vaasan vapekauppa on varustettu pienellä nurkkauksella, jossa käärit vaivattomasti coilit ja vaihdat kuulumiset myyjiemme kanssa. Vaasan sähkötupakkakaupan valikoimista löytyy sähkösavuke jokaiselle budjetille ja tarpeelle. Valikoimassa on panostettu laatuun ja laajuuteen. Tuotteet on tarkoin seulottu ja täten saatu valikoitua markkinoiden parhaimmat sähkötupakkatuotteet valikoimiimme.

Sähkösavuke on verrattain tuore tuote markkinoilla, moderni sähkötupakka on keksitty vuonna 2003 Kiinassa ja sen suosio on räjähtäny vuosien saatossa. 15-vuotta sähkötupakan keksimisen jälkeen on jo hyvin tutkimustuloksia saatavilla, niin pitkä-aikaisesta höyryttelystä, kuin lyhytaikaisista vaikutuksista. Lisää luotettavista tutkimuksista voit lukea Vapers Finlandin sivuilta, sivuille pääset TÄSTÄ

Kuinka valita itselle sopiva sähkösavuke? Lue lisää BLOGISTAMME