Syksyn uudet nikotiinipussit

Syksyn uudet nikotiinipussit

Kesä alkaa kääntymään syksyä kohti ja sateiden lisäksi syksy on tuonut tullessaan myös lisäyksiä Suomen suosituimpien korvaushoitotuotteiden, eli nikotiinipussien valikoimaan. Uudet nikotiinipussit sisältävät täysin uusia makuja ja onpa joukossa myös yksi täysin uusi nikotiinipussimerkki, Nyytti.

Uudet nikotiinipussit Nikotiinipussit.com valikoimassa

Markkinajohtaja nikotiinipussit.com on tuonut kesän aikana markkinoille useita uusia nikotiinipussivaihtoehtoja. Ennestäänkin laaja valikoima on kasvanut yhdellä kokonaan uudella tuotemerkillä, Nyytti nikotiininuuskalla.

Nyytti tervalaku

Uudet nikotiinipussit Nyytti tervalaku
Nikotiinipussit.com uutuustuote Nyytti Tervalaku

Nyytti tervalaku on nikotiinipussit.com verkkokaupan uusin tuote. Vanhan kunnon tervaleijona-pastillin maku yhdistettynä nikotiinipussiin kuulostaa hieman eksoottiselta, mutta toimii paremmin kuin hyvin. Nikotiinipussit.com verkkokaupalta kerrotaan, että Nyytti on noussut heti markkinoille saapumisensa jälkeen yhdeksi suosituimmista nikotiinipusseista ja tervalaku osuu suomalaiseen makuun yllättävänkin hyvin.

Nyytti tervalaku sisältää nikotiinia 4 milligrammaa annospussia kohden ja pussit ovat 0.5 gramman painoisia, slim mallisia, mutta silti tuhteja pusseja. Rasiassa on 20 annospussia, joten Nyytti Tervalaku nikotiinipusseja voit tilata laillisesti jopa 108 rasiaa kerrallaan, suoraan kotiovellesi.

Nyytti tervalakun hinta kirjoitushetkellä 5.90€ / rasia ja saat nyyttiä yksinoikeudella nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Dope Lime Smash

Uudet nikotiinipussit Dope Lime Smash
Nikotiinipussit.com sitruksinen uutuus Dope Lime Smash

Dope nikotiinipussit ovat olleet suosittuja suomalaisten keskuudessa jo kauan. Perinteiset Dope maut, Dope Freeze ja Dope Ice Cool saivat ensin seurakseen hieman pehmeämmän, makeamman ja hedelmäisen maun, Dope Ice Mangon, joka on ollutkin erittäin suosittu maku niin miesten kuin naistenkin keskuudessa.

Kesällä Dope julkaisi uuden maun, Dope Lime Smashin, joka räjäytti pankin sitruksisten nikotiinipussien osalta täysin. Raikas ja virkistävä sitrus-limen maku yhdistettynä Dopen todella laadukkaaseen, muhkeaan nikotiinipussiin, on täysin vertaansa vailla oleva kokemus. Dopen kehittämä Dope Rush instant kick technology takaa välittömästi alkavan ja pitkään kestävän suutuntuman ja Dopen pussien maku on pitkän tuotekehityksen tulos.

Dope Lime Smash sisältää 3.9 mg nikotiinia per annospussi, pussit ovat tuhteja, 0.7g painoisia ja niiden kosteustasapaino, suutuntuma ja maun kestävyys on testiemme perusteella markkinoiden kärkeä. On myös huomattavaa, että Dope rasiassa on 10% enemmän pusseja kuin muiden valmistajien vastaavissa.

Dope Lime Smashin hinta kirjoitushetkellä 5.50€ / rasia ja Dopea löydät ainoastaan nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Uudet nikotiinipussit Nicofy.com valikoimassa

Markkinoiden laajimmasta valikoimasta sekä edullisista hinnoistaan tunnettu Nicofy.com verkkokauppa on myös tuonut aikojen saatossa useita nikotiinipussi uutuuksia Suomalaisten saataville. Viimeisin Nicofyn uutuus tulee yhdeltä maailman suurimmista nuuskavalmistajista, Swedish Matchilta.

Volt Deep Freeze

Uudet nikotiinipussit Volt Deep Freeze
Nicofyn uutuuspussi Volt Deep Freeze Swedish Matchilta

Volt Deep Freeze on siis nuuskatehdas Swedish Matchin valmistama nikotiininuuska. Ohuet, slim-malliset pussit on pakattu täyteen todella raikasta ja jäätävää eukalyptuksen ja mentholin makua. Jos olet käyttänyt esimerkiksi Suomesta saatavaa Zonnic nikotiininuuskaa, mutta kaipaat lisää makua ja kosteutta nikotiinipusseista, Volt on täydellinen valinta.

Volt Deep Freeze sisältää nikotiinia 4 mg annospussia kohden ja jokaisessa Volt rasiassa on 20 annospussia. Voit tilata Volt Deep Freeze nikotiinipusseja Nicofy.com verkkokaupasta.

Uudet nikotiinipussit sosiaalisessa mediassa

Saat tietoa uusista nikotiinipusseista helpoiten ja ensimmäisten joukossa seuraamalla suosituimpia nikotiinipussikauppoja sosiaalisessa mediassa.

Nikotiinipussit.com instagram

Nicofy.com instagram

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *