Millainen sähkötupakka sinulle sopii?

Sähkötupakointi

Sähkötupakoita on niin monia erilaisia, että siinä helposti menee sormi suuhun oikeanlaista laitetta valittaessa. Happyjuicen sähkötupakkavalikoima on vielä niin laaja, että se ei ainakaan auta asiaa. Luojan kiitos loistava asiakaspalvelu on jokaisessa Happyjuicen sähkötupakkakaupassa tarjolla, joten et ole yksin kysymystesi kanssa ja sinulle sopiva sähkötupakka löytyy varmasti.

Seuraavassa osiossa esittelemme erimallisten sähkösavukkeiden ominaisuuksia.

Puikkomalliset sähkötupakat

Sähkötupakat, joissa on kiinteä akku ja tankki-osa ovat todella hyviä vaihto-ehto vasta-alkajalle, sekä pidempään höyryttäneelle varalaitteeksi. Puikkomallisissa sähkötupakkapakkauksissa tulee kaikki tarvittava matkassa (poislukien nikotiininesteet) ja niissä ei ole paljoa liikkuvia osia, usein vain yksi nappi. Nesteet tankkiin ja menoksi.

Puikkomallisissa sähkötupakoissa on yksi kuluva osa ja sitä kutsutaan ”atopääksi”. Atopää tulee vaihtaa aika-ajoin, useimmissa malleissa n. 1vk -4vk sisällä. Atopään kulumisen huomaa kärvähtäneestä mausta. Atopään vaihto näihin sähkösavukkeisiin onnistuu todella helposti. Vanha atopää kierretään pois paikaltaan ja uusi tilalle. Atopäätä vaihtaessa on hyvä antaa atopään vettyä rauhassa ennen höyryttelyn aloittamista. Mikäli näin ei tee, on vaarana, että atopää kärvähtää heti kättelyssä. Maltti on valttia.

Puikkomallisia sähkötupakoita löytyy markkinoilta useita kymmenia erilaisia ja Happyjuicen valikoimista ne parhaimmaksi ja luotettavimmaksi todetut. (sekä markkinoiden uusimmat tulokkaat). Happyjuicen tiimi testaa tulevat uutuudet jo 1-2kk ennen niiden markkinoille tuloa, kiitos yhteistyösopimustemme valmistajien tehtaiden kanssa. Näin pystymme varmistamaan, että meille tulevat tuotteet täyttävät meidän niille asettamat laatustandardit.

Tikku malliset sähkötupakat

Pod-malliset sähkötupakat

Pod-malliset sähkötupakat tekevät uutta tuloaan ja ovatkin kirjoitushetkellä jo Yhdysvaltojen myydyimpiä malleja. Pod-mallisissa sähkösavukkeissa neste laitetaan kapseliin ja höyryntuotto aktivoituu imusta. Nappia podmallisissa sähkösavukkeissa ei ole laisinkaan.

Pod-mallinen sähkötupakka soveltuu korkeille nikotiinipitoisuuksille ja tästä syystä ne ovatkin kovassa suosiossa maailman markkinoilla. Niiden avulla nikotiinin saannin tarve tulee helposti täytettyä ja pienen koonsa vuoksi ne mahtuvat näppärästi pieneen käsilaukkuun, tai puvuntakin taskuun.

Euroopassa pod-malliset sähkösavukkeet eivät ole vielä yleistenyyt samaan mittakaavan, kuin rapakon toisella puolen johtuen EU:n tupakkalaista, joka rajaa nikotiininesteen maksimivahvuudeksi 20mg/ml. Uusien nikotiinisuola-nesteiden avulla kurkkutuntumaa on saatu vähennettyä alentamalla PH-arvoja ja nostettua nikotiinipitoisuuksia Yhdysvalloissa. Näin nesteenkulutus on saatu todella alhaiseksi (n. 1ml päivässä). Mutta tämä tosiaan Yhdysvalloissa, ehdottomasti kokeiltavan arvoisia vehkeitä ja tällä hetkellä kehittyvät kaikista laitteista kaikkein nopeiten.

Modi + tankki sähkötupakka aloituspakkaukset

Tässä kategoriassa löytyy selkeästi eniten valinnan varaa. Modeja (akku-osa) on tuhansia erilaisia ja samoiten myös tankkeja. Modeista selkeästi yleisimpiä tänäpäivänä on vaihdettavilla akuilla varustetut mallit. (ostathan sähkötupakan akut aina sähkösavukkeiden erikoisliikkeestä turvallisuuden vuoksi!) Vaihdettava akkuisten modien etuna on se, että akkuja voi vaihtaa lennosta uusiin täydeksi ladattuihin ja näin höyryttely ei keskeydy akkujen loputtua. Samoiten akkujen teho laskee ajanmyötä, jolloin ne voidaan päivittää tulevaisuudessa. Kiinteä-akkuisissa modeissa etuna on helppous, ei tarvitse irroitella akkuja ja laitteen voi ladata usb-laturilla niinkuin puhelimenkin.

Laitteista löytyy paljon säätöjä, mm. tehonsäätö wattien avulla, lämmönsäätö ja joissain malleissa voi näyttöön vaihtaa vaikka oman kuvansa (niin halutessaan). Säädettävyys laitteen osalla on usealle asiakkaalle tärkeää, mikäli tankkia haluaa joskus päivittää tuoreempaan versioon. Laitteen olessa tehokas ja säädettävä, ei tankkia vaihtaessa laitetta kuitenkaan tarvitse päivittää. Kaikissa tänäpäivänä markkinoille tulevissa modeissa on universaali 510-kierre, joten kaikki tankit käyvät niihin myös tulevaisuudessa. Tankeissa on usein kynämallisia ja pod-mallisia sähkötupakoita kovempi höyryntuotto ja samoiten myös nesteenkulutus.

Modi + tankki aloituspakkauksista kuitenkin löytyy niin aloittelevalle sopiva setti, kuin taas harrastajalle kelpaava höyrytuutti

Snowwolf mod sähkötupakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *