Mikä on sähkötupakka?

sähkötupakointi

Sähkötupakka eli sähkösavuke on laite, joka koostuu akusta ja höyrystimestä. Sähkötupakassa vastus kuumenee ja neste muuttuu höyryksi. Höyryksi muodostunutta nestettä hengitetään suukappaleen kautta keuhkoihin. Tältä osin sähkötupakat muistuttavat tupakointia, mitään muuta yhteistä sähkösavukkeilla ja tupakoinnilla ei olekaan.

Sähkösavukelaitteita on useita erilaisia ja eri tarkoituksiin tarkoitettuja sähkötupakoita. Sähkösavukelaitteet on helposti kategorioitavissa aloittelijoille sopiviksi, sekä harrastelijoiden laitteisiin. Aloitteleville suunnatuissa laitteissa on ajateltu tupakoinnin lopettamista, imutiukkuus jäljittelee tupakoinnista saatavaa imutiukkuutta. Höyryn tuotto on vähäisempää ja laitteilla on tarkoitus täyttää nikotiinitarpeet. Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja sisältävät usein erittäin vähän osia, käytännössä vain akku-osan, sekä höyrystimen.

Harrastajien laitteista taas voisi tehdä pitkän listan. Erimuotoisia ja erilaista höyrykokemusta tarjoavia laitteita on satoja. Sähkötupakka-ala on kehittynyt vuosien saatossa kovaa vauhtia ja laitteiden turvallisuuteen on panostettu, niin lainsäätäjien, kuin valmistajien toimesta huikeasti ja hyvä niin. Akkuturvallisuus ja opastaminen ovat Happyjuice sähkötupakkakauppojen ykkösprioriteetti. Myyjämme ovat kaikki saaneet tuhdin koulutuksen laitteiden turvalliseen käyttöön ja näin ollen osaavat opastaa turvallisuuden näkökulmasta todella kattavasti.

Tupakasta eroon vapottamalla

Sähkösavukkeissa käytettävät nesteet ovat tänäpäivänä todella korkealaatuisia ja tiukan laboratorio-testauksen käyneitä. Vuonna 2017 voimaan astunut uusi tupakkalaki oli erittäin tervetullut alalle ja paransi läpinäkyvyyttä nesteiden osalta. Kaikki EU-alueella myytävät nikotiininesteet ovat käyneet läpi tiukan testikierroksen, pakkaukset sisältävät varoitustekstit.

Suomessa sähkösavukkeissa käytettävät nikotiininesteet saivat makukiellon, kaikkien muiden makujen osalta, paitsi tupakan maku ja maustamaton. Nikotiininesteet ovat maksimissaan 10ml kokoisissa lapsi-turvalukon omaavissa pulloissa ja nikotiinivahvuudeltaan maksimissaan 20mg/ml. Etämyynti sähkötupakkatuotteilla ja nikotiininesteillä on kielletty Suomessa.

Sähkösavuke netistä?

Sähkötupakkalaitteiden ja nikotiininesteiden etämyynti on kiellettyä eikä niitä saa hankkia tai vastaanottaa postitse tai muulla vastaavalla tavalla. Sähkösavuke on helponta ostaa sähkösavukkeisiin erikoistuneista erikoisliikkeistä tai niitä myyvistä kioskeista ja kaupoista. Happyjuice sähkötupakkaketju laajenee 2018-2019 vuosien aikana kattamaan kaikki Suomen suurimmat kaupungit. Valitettavasti pienempien kaupunkien asukkaita laki ei kohtele tasavertaisesti (etämyyntikielto) ja tuotteiden hakumatkat voivatkin venyä satoihin kilometreihin.

Et voi myöskään tuoda esimerkiksi lomamatkaltasi Suomeen nikotiininesteitä, mikäli niiden nikotiinipitoisuus on yli kaksikymmentä milligrammaa millilitrassa.

Nikotiinipussit

Tupakattomat nikotiinipussit ovat nousseet Suomen suosituimmaksi korvaushoitotuotteeksi. Suosituimmat nikotiinipussit ja luotettavimmat kauppiaat löydät artikkelistamme. Voit tilata nikotiinipusseja netistä jopa kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän kerrallaan, täysin laillisesti ja tullin ohjeistuksen mukaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *